top of page

AUTOSHKOLLA SHQIPE NË STUTTGART – GJERMANI

 

Mire se vini në autoshkollën tonë!

Ju mundësojmë marrjen e patentshoferit në afat rekord dhe me kushte shumë të volitshme.

Si të regjistroheni në autoshkollën tonë?

Së pari duhet të na vizitoni nê lokalet e autoshkollës e pastaj ju pranoni nga ne Fletëaplikacionin (Antrag) me vulë te autoshkollës dhe bëni pagesën e lajmërimit dhe të materjalit për të mësuar nga shtëpia ONLINE (Gjermanisht-Shqip) deri sa te vijnë dokumentat në autoshkollë e juve u mbetet pastaj të kompletoni dokumentacionin përcjellës:

Sehtest (Testi i syve)

Erste Hilfe (Ndihma e parë)

Biometrische Foto (Fotografitë biometrike)

Pass oder Ausweis (Pasaporti)

pastaj këtë dokumentacion ju duhet da dorëzoni  në zyren për leje të qarkullimit (Landratsamt) në qytetin tuaj. 

Pasi që keni dorëzuar ju dokumentacionin në ,,Führerscheinstelle” ju prisni për ardhjen e dukumentave tuaj tek ne në autoshkollë.Pas arritjes së dokumentave tek ne, ne ju kontaktojmë juve menjëherë dhe ju informojmë për kursin e radhës si dhe bëjmë koordinimin për ardhjen tuaj në kurs.

  Shërbimet tona

  • Dëshironi te përgatiteni në mënyrë profesionale, në teori edhe praktikë nga instruktor shqiptar?

  • Preferoni te përgatiteni në një atmosferë familjare?

  • Synoni të pajiseni shpejtë dhe sigurtë me patentshofer?

  • Atëherë kein bërë zgjedhjen e duhur sepse ne jemi Autoshkolla e vetme e licencuar në tërë teritorin e gjermanse që ofron një mundësi të tillë!!!.

  • Ofrojmë program mësimi online me çasje 24 orëshe nga shtëpia dhe materjal të përkthyer në gjuhën shqipe.

  • Mos ngurroni, ejani dhe binduni me shërbimet tona në mënyrë që të jeni më të avansuar se të tjerët!!!

  • Shërbimet tona janë garancë për ju!!!

Shërbimet speciale

  • Ju mundësojmë marrjen e patentshoferit në afat rekord dhe me kushte shumë te volitshme.

  • Ofrojmë kurse intenzive për marrjen e patentshoferit brenda 10-14 ditësh.

   Sistem mësimi

   24 orë online

Ne ju ofrojmë sistemin online i cili ua mundëson juve më lehtë mësimin nga shtëpia përmes internetit.

e8b541d1-7e90-411b-8015-8884e0eb238d_edited.jpg

  Kurse Intenzive

Ne i ndihmojmë klientët tanë të cilët janë të interesuar të paisen me Patentshofer me sistemin tonë online.

1415cb85-02a5-41e8-9329-03454be2aa76_edited.jpg

Instruktorë Profesional

Instruktorët profesional, me nje përvojë të gjatë dhe shumë efektivë, për ju në çdo kohë.

Mesimi Online

Mesimi Online

Video abspielen
Autoshkolla Xhevat Qerimaj Stuttgart

Autoshkolla Xhevat Qerimaj Stuttgart

Video abspielen
bottom of page